TOKO NAGA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 41 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Naga. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 2:41 Heerlijk zoals altijd, alleen zat er geen tempeh in, terwijl ik dat wel besteld had en juist zo lekker vind.
7 jun 2024 om 17:55 Lekker en gevarieerd
30 mei 2024 om 21:17 Eten was precies op tijd en heel lekker. Ik ga hier vaker bestellen.
25 mei 2024 om 15:31 Zoals altijd erg lekker. Wat ik deze keer raar vond is dat ik geen rendang kon kiezen in een combimaaltijd, maar los wel. En tip: zorg ervoor dat klanten ook kroepoek erbij kunnen bestellen om het compleet te maken.
17 mei 2024 om 19:15 Heerlijk gegeten en top bezorging
16 mei 2024 om 19:23 Bestelling wordt altijd meteen geannuleerd.
7 mei 2024 om 18:08 Waren de helft van de bestelling vergeten, ze belden wel om te zeggen dat ze het waren vergeten mee te geven maar ze konden niet mijn geld teruggeven want dat zou niet kunnen?? Ik moest de andere helft maar zelf ophalen. Eten was ook niet veel aan.
30 apr 2024 om 20:50 Het eten was nog warm, zag er goed uit en was best wel pittig voor mij, maar erg lekker. Ik vond het vlees van de smoor ietsje minder. Wel een goede prijs. Helaas zijn ze mijn kroepoek vergeten mee te geven. Maar, zeker voor herhaling vatbaar!
27 apr 2024 om 20:42 *deel van gewone bestelling ontbrak *extra betaalde gerecht ontbrak *weinig groente e/o vlees, hierdoor erg droog *eten door elkaar *heb naar Toko Naga gebeld, krijg alleen voicemail. Heb vaker besteld. Nu erg teleurstellend!
26 apr 2024 om 21:43 Beste eten ooit
19 apr 2024 om 18:04 Erg lekker
12 apr 2024 om 21:20 Goed spul