TOKO NAGA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 50 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Naga. Meer weten? Ontdek meer

16 jul 2024 om 20:57 Eten was heerlijk, en voldoende voor 2 personen. Ik had 4 vleesgerechten en 1 groente gerecht. Bami en nasi.
9 jul 2024 om 20:51 Heerlijk en genoeg gegeten, let wel als je kiest voor Maaltijd A of B worden de gerechten gecombineerd in 1 bak. Prijs kwaliteit is top, zeker vergeleken met andere opties op thuisbezorgd.
7 jul 2024 om 20:28 We kozen 2 vlees- en 2 groentemaaltijden, maar kregen 1 gemengde maaltijd. Ze hebben ons opgelicht. De prijs was minstens twee keer te hoog. Ze zijn niet bereikbaar, de telefoon werkt niet. Niet aan te raden, ik bestel hier niet opnieuw.
7 jul 2024 om 20:00 Voor het eerst besteld hier. Snelle bezorging maar belangrijker het eten was erg lekker. En ruime porties waardoor ik de volgende dag er nog een keer van kon eten. Prijs/Kwaliteit top! Ga hier zeer zeker vaker bestellen.
30 jun 2024 om 21:06 Heel lekker, en veel. Echt goed en lekker gegeten en nog over voor morgen! Top
30 jun 2024 om 18:55 De vis was te heet en dat bedorf mijn eetlust
23 jun 2024 om 22:57 Gevarieerd en lekker gegeten.
22 jun 2024 om 21:07 Lekker gegeten!
21 jun 2024 om 19:18 Wat was dat lekker, ga zeker vaker bestellen. Top
16 jun 2024 om 2:41 Heerlijk zoals altijd, alleen zat er geen tempeh in, terwijl ik dat wel besteld had en juist zo lekker vind.
7 jun 2024 om 17:55 Lekker en gevarieerd
30 mei 2024 om 21:17 Eten was precies op tijd en heel lekker. Ik ga hier vaker bestellen.